• 3

2018 Aoina Fou

2(2)

O lenei aiga e avea o se faʻaopoopoga i le 'Mozart' ma le 'Beethoven' e ala i le faʻaaogaina o le SMD moli punaʻoa OSRAM2835 e tuʻuina atu ai le tufatufaina atu o moli vaivai;E le mafaatusalia femalagaiga i talosaga, e amata mai i le tusiata fale i moli nofomau.

E le mafaatusalia femalagaiga i talosaga, e amata mai i le tusiata fale i moli nofomau.

O lo'o maua fo'i le fa'aaliga fa'amumu.O le tino moli e faia i le Aluminum, e tolu lapopoa, o le 12W e sau ma le lautele 85MM, ae o le 18W e sau ma le tele D120MM.O lo'o i ai se tama'i puipui e mafai ona feliuliua'i i le 355 tikeri ma fa'asaga i le 90 tikeri i luga ma lalo.

I tulaga o le lanu paʻepaʻe, ioe foi, e mafai ona tatou faia i latou 'RAL9003' paʻepaʻe ma o le faʻamaeʻaina e mafai foi ona faʻapipiʻi oneone.O le mea moni o le tele o a tatou faʻataʻitaʻiga ua faia nei i le oneone, lea e sili atu ona lauiloa mo maketi i fafo.

E tusa ai ma le CRI, 90ra poʻo luga e le o se faʻafitauli, aua ua matou tuʻuina atu faʻamalama mo le tele o taimi i falemataʻaga ma fale faʻataʻitaʻi e manaʻomia ai le maualuga o le CRI.

Ou te talitonu o se filifiliga lelei mo le faʻaopoopoina o lou olaga i se lagona faʻalelei ma faʻaonaponei.

LWQ-092 Laufanua (9)
MBD-178 Laufanua(24)
MBD-178 Laufanua(26)

MBD-178

MBD-178 Laufanua(42)

'E faigata tele ona tusia se tala puupuu e tusi ai se tala umi.'

O le mamanu faigofie e le fa'aalia ai se fetuutuuna'i ma tulaga lelei.Nai lo lena, o loʻo faʻatusalia ai se faʻaputuga o ma se faʻaleleia atili i le vaega sili ona lelei mai le mea o loʻo i ai pe a maeʻa ona mafaufau loloto.

O lenei moli na faʻaaogaina tele i faleoloa ma faleoloa.Faatasi ai ma se lima fetuutuunai, e faigofie ona faʻamalamalamaina oloa o loʻo faʻaalia, e maua ai se auala lelei e faʻapipiʻi ai le taulaʻi i foliga patino.

E le faigofie ona sui meataalo LED, ae o nisi o la tatou faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina i pulu GU10, lea e faigofie tele ona sui.

GU10 masini e faigofie ona maua i le taimi nei e faʻafetaui ai le lautele lautele o manaʻoga o tagata faʻatau.

LWQ-092


Taimi meli: Mati-10-2022